goldenpalace.be
Terug

ESGW 2023 – Spelers beschermen in een digitale wereld: onze missie

In een tijdperk van constante digitalisering worden mensen dagelijks geconfronteerd met een veelheid aan platforms, waaronder illegale sites. Onze sector vormt geen uitzondering op deze realiteit, waardoor de bescherming van spelers in gevaar komt. Deze uitdaging stond centraal in de discussies tijdens de uitwisseling die BAGO organiseerde als onderdeel van de European Safer Gambling Week, waaraan Golden Palace op 14 november deelnam tijdens de door BAGO georganiseerde Stakeholder's Day.

Als legale operator is Golden Palace Casino Sports vastbesloten om een rigoureuze lijn te volgen wat betreft verantwoord spelen. Onze integratie van het EPIS-controlesysteem en het opleggen van stortingslimieten tonen onze toewijding aan de veiligheid en het welzijn van onze spelers.

Het verbod op reclame als gevolg van het Koninklijk Besluit heeft het paradoxale gevolg dat het de zichtbaarheid van illegale spelers vergroot. Deze spelers blijven de nieuwe regels negeren en creëren zo een omgeving zonder controle en veiligheid.

Volgens cijfers van KSC/IPSOS heeft 33% van de spelers in de leeftijdscategorie 18-30 jaar al illegaal gegokt. Geconfronteerd met deze realiteit erkent Golden Palace de noodzaak om spelers effectief te beschermen tegen het vele misbruik door illegale aanbieders.

In het herbevestigen van onze toewijding aan de veiligheid van spelers, blijven we ons inzetten om actief te werken aan het voorkomen van risicovol gedrag. Bij Golden Palace moedigen we verantwoordelijke spelpraktijken aan en zetten we ons in voor het bevorderen van een veilige en gereguleerde online spelomgeving.

Samen met onze sectorgenoten werken we onvermoeibaar om van online gaming een vermakelijke, verantwoorde en veilige ervaring voor iedereen te maken. Golden Palace blijft zich inzetten voor zijn missie om de bescherming van spelers centraal te stellen bij alles wat het doen, om zo te zorgen voor een toekomst waarin het plezier van gokken altijd gepaard gaat met een gevoel van veiligheid.