goldenpalace.be
Terug

ESGW 2023 – Duty of Care Convention

Bij Golden Palace Casino Sports staat sociale verantwoordelijkheid centraal, en we zijn vastbesloten om te handelen voor het welzijn van onze spelers en de gemeenschap. Het was dan ook niet meer dan normaal voor ons om de Duty of Care Convention te ondertekenen, waarmee we onze voortdurende toewijding tonen om een positieve impact te hebben op de toekomst van onze industrie.

De Duty of Care Convention, die op dinsdag 14 november werd ondertekend tijdens de European Responsible Gaming Week, biedt een duidelijk kader voor de hele sector, waardoor legale exploitanten spelers gelijkwaardige bescherming kunnen bieden.

De overeenkomst is ook gebaseerd op een verbintenis van elke operator om een preventiebeleid te implementeren tegen 14/11/2024. Dit beleid bestaat uit 4 belangrijke pijlers.


1. Systematische monitoring van het gedrag van spelers om probleemgokken op te sporen, op basis van criteria zoals de frequentie, duur of intensiteit van sessies.

2. Het uitvoeren van acties en/of aanbevelingen om spelers te beschermen, zoals het verstrekken van informatie over de risico's, het voorstellen van vrijwillige stortingslimieten of zelfuitsluiting.

3. De invoering van een opleidings- en trainingsprogramma voor het personeel.

4. Actieve samenwerking met de Kansspelcommissie door diens preventiebeleid te delen.

We zijn er trots op dat we deel uitmaken van deze overeenkomst, die een toewijding aan zowel onze spelers als onze werknemers vertegenwoordigt.