goldenpalace.be
Terug

Vrouwensport heeft ook zijn plaats in het Golden Palace

Met trots kondigen we aan dat we een sponsoringsovereenkomst hebben getekend met Caroline Soussigne, een Belgische triatlete uit Tarcienne. Caroline is vanaf zeer jonge leeftijd ondergedompeld in de sportwereld en begon op 7-jarige leeftijd met mountainbiken. Heel snel hebben sport en vooral fietsen een zeer belangrijke plaats in haar leven ingenomen. De jonge vrouw is ook sportfysiotherapeut.

Gemeenschappelijke waarden
Veerkracht, doorzettingsvermogen, zichzelf overtreffen. Caroline verleidde Golden Palace vooral dankzij haar menselijke kwaliteiten! Doorheen persoonlijke en sportieve obstakels heeft de jonge vrouw altijd het beste van zichzelf gegeven. Na een ernstige enkelblessure in mei 2021 ging ze de waanzinnige uitdaging aan van terug competitief te sporten in september van hetzelfde jaar.


Van het ene doel kwam het andere, en Caroline nam een jaar na haar blessure deel aan de Ironman in Nice. Ze kwalificeert zich voor de Ironman wereldkampioenschap in Hawaï. Met zijn 3.9 km zwemmen, 180 km fietsen en 42.2 km te voet is dit de droomrace voor iedere triatleet. Caroline beëindigde de Ironman in 11 uren 51 minuten en 37 seconden, die haar in 44ste positie in haar categorie zetten.


"Naast het onmiskenbare doorzettingsvermogen van Caroline zijn er nog vele andere waarden die door onze Groep worden gewaardeerd en gedeeld: passie, samenwerken als één familie, discipline gecombineerd met plezier... En vooral liefde voor sport! Het is een samenwerking die zinvol is en volledig in lijn ligt met wie we zijn en wat we willen worden," Daniela Menegalli, CEO van Golden Palace.

Onderscheiden van de concurrentie
We besloten deze inspirerende sport niet alleen voor de menselijke kwaliteiten te steunen, maar ook omdat het deel uitmaakt van onze wens om de vrouwensport te bevorderen. Er is duidelijk een groeiende belangstelling voor atletes en vrouwenteams op te merken. Maar de vrouwensport heeft veel minder zichtbaarheid en middelen dan de sport van mannen. Door deze inzet hopen we positieve veranderingen teweeg te brengen met concrete acties.


Naast deze wens om een voorvechter te zijn, is er de wens om een minder bekende sport te steunen die benadrukt moet worden: De triatlon. Deze veeleisende sport vereist een constante inspanning gecombineerd met een vermogen om uit te blinken op veel verschillende gebieden. Wat zou meer representatief kunnen zijn voor de ambitie en flexibiliteit van Golden Palace in de twee sectoren van sport en casino!

Win-win als sponsor en partner
Naast de overeenkomst om Caroline te steunen in deze uitzonderlijke competitie die een veel groter budget vereist dan de potentiële winst, besloten we om een heel jaar aan haar zijde te staan. Dit partnerschap biedt een extra kans om sponsoring en MVO te koppelen door werknemers en sportteams van partners samen te brengen. Dankzij haar beroep en expertise in sport zal Caroline de teams van Golden Palace kunnen ondersteunen tijdens hun voorbereiding op de Oxfam Trail van 25 en 100 km.