goldenpalace.be
Terug

Sponsoring: RWDM voegt zich voor drie jaar bij de Golden Palace-familie

In haar zoektocht naar waardevolle partners met een hart voor sport kondigt Golden Palace Casino & Sports aan dat het de Belgische 1B-ploeg RWD Molenbeek zal sponsoren voor drie seizoenen, te beginnen met het seizoen 2022-2023. Dit is een grote primeur voor ons Brusselse bedrijf, dat voor het eerst met trots een Brusselse voetbalclub buiten de Jupiler Pro League sponsort.

Voor Golden Palace was RWD Molenbeek een voor de hand liggende club om mee samen te werken. Als Belgisch familiebedrijf gevestigd in Brussel, dat trots is op een lange geschiedenis, ontdekten we dat we met RWD Molenbeek, naast het sportieve aspect, veel intrinsieke waarden delen.

We zijn trots om ons voor de volgende drie seizoenen aan RWDM te binden, terwijl de club zich verder in de kijker van het Belgische voetbal speelt en zich in de harten van duizenden fans nestelt.

Samen met RWD Molenbeek kijken we uit naar een toekomst waarin onze ambities samenkomen ten voordele van beide partijen. Dankzij dit nieuwe partnership en de toegevoegde waarde van ons merk, zal RWDM ongetwijfeld verder klimmen op de ladder van het Belgische voetbal.

Wat betekent dit in de praktijk?
Zoals wij altijd al met succes hebben gedaan voor andere gesponsorde sportteams, zetten we ons volledig in om zo vaak mogelijk animatie aan te bieden tijdens thuiswedstrijden in het Edmond Machtens-stadion van RWDM.

Met deze nieuwe sponsordeal is Golden Palace bereid om te investeren in de toekomst van RWDM, zodat het team zijn ambities kan waarmaken. De deal biedt ons ook nieuwe kansen om ons te ontwikkelen als een maatschappelijk verantwoord en lokaal geëngageerd bedrijf.