goldenpalace.be
Back

Sponsoring: RWDM treedt voor 3 jaar toe tot de Golden Palace familie

In haar zoektocht naar waardevolle partners kondigt Golden Palace Casino & Sports aan dat het de Belgische eerste klasse B ploeg RWD van Molenbeek zal sponsoren voor 3 seizoenen, te beginnen met het seizoen 2022-2023. Dit is een grote primeur voor ons Brusselse bedrijf, dat voor het eerst met trots een Brusselse voetbalclub sponsort.

Voor Golden Palace was RWDM een voor de hand liggende keuze. Als Belgisch familiebedrijf met hoofdzetel in Brussel en trots op zijn geschiedenis, vonden wij veel waarden gemeen met deze Club, naast het eenvoudige sportieve aspect.

We zijn trots om ons voor de volgende drie seizoenen aan de RWDM te verbinden, terwijl de club zich steeds verder in de kijker van het Belgische voetbal en in de harten van haar duizenden fans speelt.

Samen kijken wij uit naar een toekomst waarin onze ambities samenkomen. Dankzij dit nieuwe partnership en de toegevoegde waarde van ons merk, zal RWDM ongetwijfeld verder klimmen op de ladder van het Belgisch voetbal!

Wat betekent dit concreet?

Zoals wij in het verleden en ook nu weer met succes hebben gedaan met andere gesponsorde sportteams, zullen wij ons volledig inzetten om frequent entertainment te bieden tijdens thuiswedstrijden in het Edmond Machtens Stadion van RWDM.

Met deze nieuwe sponsoring is Golden Palace bereid te investeren in de toekomst van RWDM om het team te helpen zijn ambities te ontwikkelen. Dit zal ons op zijn beurt nieuwe kansen bieden om ons te ontwikkelen als een maatschappelijk verantwoord en lokaal geëngageerd bedrijf.