goldenpalace.be
Terug

Operatie Shoe-Box, solidariteit in een doos

Na 5 edities is Operatie Shoe-Box, gelanceerd door de vzw Les Samaritains, een traditie geworden in Golden Palace. Geheel in lijn met onze waarden, steunen wij dit initiatief elke keer met vrijgevigheid en omdat we graag meer geven. Geven, maar ook ontvangen, want een initiatief als dit brengt ook veel met zich mee: het gevoel nuttig te zijn, de vreugde om een steentje bij te dragen, de hoop om de samenleving een beetje mooier te maken, en dat alles als team/familie!

Nieuw dit jaar: ook de klanten van onze speelzalen zijn uitgenodigd om mee te doen aan deze mooie golf van solidariteit. Dankzij hen en onze medewerkers van Golden Palace en Press Shop & More werden enorm veel Shoe-Box ingezameld. Ze werden aangeboden aan onze partner Restos du Coeur Laken en zullen de komende dagen worden uitgedeeld aan mensen in nood.

Wil je de cijfers weten?
Het record van vorig jaar (47 dozen) is ruimschoots verbroken met X 230 Shoe-Box op de teller! Dat maakt evenveel mensen die een geschenk ontvangen dat hun hart zal verwarmen deze feestdagen.

Wat als we nu eens volgend jaar nog hoger mikken?