goldenpalace.be
Terug

De Kat komt naar Golden Palace

Wat als we jullie vertellen dat Golden Palace binnenkort een kat verwelkomt? Maar niet zomaar een kat, maar... De Kat, een 3 meter hoge en meer dan 2 ton zware kater; helemaal getekend door Geluck.

We geven jullie alvast een voorproefje: Golden Palace heeft een monumentaal beeld verworven van de beroemde kat die al jarenlang mensen aan het lachen en aan het denken zet met zijn grappen en grollen.

Maar waarom dan? Afgezien van het feit dat we hem ten zeerste waarderen, is het voor onze Groep een concrete manier om haar steun te betuigen aan de Belgische culturele en artistieke ontwikkeling. We kunnen met trots zeggen dat we hebben bijgedragen aan de oprichting van het museum van De Kat!

Het is ook de perfecte gelegenheid om een stukje België naar Frankrijk te brengen, want na een tournee langs verschillende steden (waaronder momenteel Brussel) zal De Kat over enkele maanden het Golden Palace Casino in Boulogne-sur-Mer bezoeken.

Dit werk, door de maker "On en plein le dos" gedoopt, stelt De Kat voor die een enorme bol vol plastic afval op de rug draagt... Een (helaas) actueel thema dat ongetwijfeld zal terugkomen op de stranden van Boulogne.