goldenpalace.be
Terug

World Cleanup Day bij Golden Palace

Ter gelegenheid van World Cleanup Day liet Golden Palace opnieuw zijn betrokkenheid bij het lokale milieu zien met een actie vlak bij het kantoor. Op het programma: een sportieve en geëngageerde uitstap die bewees dat teamwerk niet beperkt blijft tot onze gebruikelijke taken!

Georganiseerd door de vereniging City to Ocean lieten meer dan twintig medewerkers hun dagelijkse werk even voor wat het is om deel te nemen aan een uniek initiatief: het schoonmaken van het kanaal van Brussel en diens oevers. Gewapend met peddels en schepnetten peddelden onze Golden People eerst in kajaks over het kanaal om vervolgens te voet de oevers aan te pakken. Het resultaat? In slechts een paar uur tijd werd een indrukwekkende hoeveelheid afval verzameld.

Bij Golden Palace is MVO niet slechts een begrip, maar een concrete aanpak die tot leven komt door de inzet van onze teams. Dit initiatief weerspiegelt onze ambitie om actief stappen te zetten om de impact van onze activiteiten op het milieu te verkleinen en om onze medewerkers bewust te maken van het belang van natuurbescherming.

Bravo en hartelijk dank aan alle deelnemers en aan de vereniging City to Ocean voor hun steun tijdens dit initiatief!