goldenpalace.be
Terug

Sponsoring – Verlenging van de samenwerking met Telenet Giants Antwerp

Golden Palace Casino & Sports steunt sinds 2018 het Belgische basketbalteam Telenet Giants Antwerp. Als bevoorrechte sponsorpartner hebben we de positie van de ploeg, als een waardige uitdager voor BC Oostende, in de top drie van de Belgische competitie kunnen bevestigen. We hebben de club ook gesteund in haar Europese inspanningen, met de bronzen medaille in de Champions League in 2019 als hoogtepunt. Meer dan een contract is deze 'verlenging' een verder bewijs van het sterke vertrouwen dat Golden Palace heeft in de ambities van de Giants.

In een gloednieuw sponsorcontract koppelt Golden Palace opnieuw zijn eigen groei en ambities aan die van Telenet Giants Antwerp. Deze nieuwe, diepgaandere deal zorgt met ingang van het seizoen 2022-2023 nog eens drie jaar voor een hernieuwde band. Aangezien de voorbije jaren deze steeds evoluerende samenwerking voor Golden Palace en voor de Telenet Giants Antwerp voordelig is gebleken, zijn beide partners ervan overtuigd dat dit de juiste weg voorwaarts is.

All-in
Met deze nieuwe sponsordeal gaat Golden Palace all-in met de Giants. Concreet betekent dit een aanzienlijke verbetering van de zichtbaarheid van de groep, die haar vroegere beperkingen overstijgt. Tijdens de komende drie basketbalseizoenen zullen de naam en het logo van Golden Palace prominent op de shirts (rugzijde) en op de shorts (achteraan links op de pijpen) prijken.

Met vier speelzalen in de provincie Antwerpen, waarvan twee in de stad Antwerpen, blijven we trouw aan onze roots en tonen we ons vermogen om gemeenschaps- en commerciële engagementen te verenigen. Tijdens de thuiswedstrijden in de Lotto Arena kunnen basketbalfans zich verheugen op geweldige animaties. De Golden Palace-klanten zullen ook genieten van nieuwe ervaringen via wedstrijden op socialemediakanalen. Afgaande op het verleden ziet de toekomst er voor alle betrokken partijen even rooskleurig uit: Telenet Giants Antwerp, Golden Palace en natuurlijk de trouwe fans van beide organisaties.