goldenpalace.be
Terug

Samen zetten we in op vrouwen in de sport

Golden Palace Casino Sports viert vandaag Internationale Vrouwensportdag, een initiatief gewijd aan de erkenning van vrouwen in de sport. Deze dag vestigt de aandacht op de uitdagingen waarmee vrouwen worden geconfronteerd, zowel in bestuursorganen als op de sportvelden zelf. Deze dag symboliseert veel meer dan een eenvoudig jaarlijks evenement: het is een gedurfde eerste stap in de richting van het herdefiniëren van de regels van het spel.

Bij Golden Palace belichamen we onze waarden van Proximity, Audacity, Respect en Connection. Onze betrokkenheid wordt weerspiegeld in onze voortdurende steun voor Leentje Van Meirhaeghe, een jonge wielrenster die de vrouwensport perfect belichaamt.

Kom woensdag 24 januari naar ons Instagram-account voor een Instagram Takeover door Leentje. Een originele manier om haar dagelijks leven als sportvrouw van dichtbij mee te maken! Samen schrijven we een nieuwe bladzijde in de geschiedenis van de sport: eerlijker, inclusiever, en voluit naar de waarden die de essentie vormen van Golden Palace.