goldenpalace.be
Terug

Overzicht of Mobility week - Golden Palace zet zich in voor duurzame mobiliteit

Deze donderdag 22 september is het einde van de Europese Mobiliteitsweek 2022. Dit is een kans voor iedereen om zijn of haar inzet te mobiliseren en/of opnieuw te bevestigen. Dit is een jaarlijkse hoge tijd die meer dan 20 jaar lang is gewijd aan duurzame mobiliteit.

Voor Golden Palace gaat de betrokkenheid verder op de andere 358 dagen van het jaar door de betrokkenheid van iedereen, bewustwording maar ook leuke acties! Afgezien van het milieuvraagstuk zijn we ervan overtuigd dat alternatieve vervoersmiddelen een positieve invloed hebben op de gezondheid en het welzijn van onze werknemers. Daarom hebben we een reeks initiatieven opgezet om de mobiliteit te bevorderen die zowel zacht als actief is.

Om de stress van files en het gedoe van het gebruik van de auto te vermijden, hebben medewerkers van Golden Palace verschillende keuzes voor hen beschikbaar. Het openbaar vervoer, dat binnenkort geheel gratis zal zijn, is daar een van. Een echte kans en vooral mooie besparingen in perspectief! Een andere oplossing, waarbij ecologie en lichamelijke activiteit worden gecombineerd: Fiets leasing in samenwerking met Ubike, die voorstelt om een elektrische of klassieke fiets tegen een gereduceerde prijs te kopen door de totale kosten ervan door te geven aan het bruto loon van de werknemer.

Naast deze goede plannen voor 100% duurzame mobiliteit hebben we ook een nieuwe fietsinfrastructuur gepland (parkeren en binnenkort douches) voor onze reguliere en in wording fietsers, evenals wedstrijden die werknemers belonen die al een zachte mobiliteit hebben. Een reeks initiatieven die perfect in overeenstemming zijn met de maatschappelijke verbintenissen van Golden Palace en die vooral met enthousiasme door al onze medewerkers werden verwelkomd!

Zie je volgend jaar voor nog meer acties om groenere mobiliteit te bevorderen!