goldenpalace.be
Terug

Golden Palace vergroot zijn betrokkenheid bij de samenleving

Welwillendheid en openheid naar de wereld zijn een integrerend deel van ons dagelijks leven bij Golden Palace. We zetten dit engagement verder door een sterkere betrokkenheid en aanwezigheid van de onderneming ten aanzien van de planeet en haar bewoners. En we willen ook de werknemers van het bedrijf er volledig bij betrekken.

Daarom heeft Golden Palace, in zijn streven om 'te spelen in een verantwoordelijkere wereld', besloten om in verband met zijn activiteiten meer te investeren in het achterlaten van een positief spoor. Het is dan ook niet meer dan normaal dat Golden Palace zich inzet voor een duurzame MVO-aanpak.

Maar wat is MVO?
MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met andere woorden, de verantwoordelijkheid van bedrijven met betrekking tot de effecten die zij op de samenleving hebben. Deze term definieert alle praktijken die door een onderneming worden toegepast om drie belangrijke ontwikkelingsprincipes na te leven: sociaal, economisch en ecologisch.

Het is ook een gelegenheid om, naast lokale initiatieven, acties te ontwikkelen die de hele Golden Palace-groep mobiliseren. Voor dit jaar staan er al vier evenementen op het programma: ze combineren teambuilding en liefdadigheidswerk, aangezien bij elke actie giften voor verenigingen worden ingezameld.