goldenpalace.be
Terug

Euro 2024, een niet te missen sportavontuur!

Terwijl Europa zich opmaakt voor het spektakel van Euro 2024, presenteert Golden Palace Sports zich als dé ideale partner voor zowel voetbalfans als liefhebbers van weddenschappen. Onze ambitie: de sportieve opwinding van het EK in Duitsland benutten om onze klanten een uitzonderlijke ervaring te bieden, trouw blijvend aan ons streven naar uitmuntendheid en innovatie. Denk aan:

• De Golden Palace-busje : In het hart van de fan zone in Ukkel belooft de Golden Palace Caravan een volledige onderdompeling in de wereld van sportweddenschappen; Een unieke kans om onze klanten te ontmoeten, onze gezamenlijke passie voor sport te delen en onze aanwezigheid op het terrein te versterken.

• Euro Predictor: Met winsten tot € 100.000 nodigt onze 'Euro Predictor'-wedstrijd deelnemers uit om de uitkomst van EK-matchen te voorspellen, wat de aantrekkingskracht van ons platform vergroot en ons merk een waardevolle zichtbaarheid geeft.

• Golden Scores: Door deel te nemen aan onze 'Golden Scores'-pronostiekuitdaging, kunnen klanten strijden om verleidelijke prijzen van € 10.000 per ronde. Ze krijgen zo de mogelijkheid om hun vaardigheden te testen en zich te meten met de besten.

• Euro 2024 'hub': Ons toegangspunt dat alle informatie en weddenschappen centraliseert, waardoor we het hele toernooi lang onze positie als voorkeursplatform bij voetbalfans verstevigen. Hier komen passie en expertise samen voor een ongeëvenaarde wedervaring.

Naast deze initiatieven verwennen we onze gebruikers met exclusieve voordelen, variërend van dagelijkse prijzen tot speciale weddenschappen op ons nationale team. Dit onderstreept onze toewijding om een belonende en plezierige ervaring te bieden.

Bezoek Golden Palace Sports om Euro 2024 in al zijn intensiteit te ervaren!