goldenpalace.be
Terug

Bijna 100 nieuwe medewerkers voor Golden Palace in 2023

In de loop van 2023 heeft Golden Palace Casino Sports het genoegen gehad om bijna 100 nieuwe #GoldenPeople te verwelkomen in haar vestigingen en hoofdkantoor in België.

De versterking van onze teams gaat gepaard met een diversiteit aan functies, met niet minder dan 90 verschillende functies binnen onze Groep. Dit getuigt van de rijkdom aan talent die bijdraagt aan de ontwikkeling en het succes van Golden Palace in de industrie van gaming en sportweddenschappen.

De personeelsstatistieken weerspiegelen de kernwaarden van Golden Palace. Met een gemiddelde leeftijd van 39 jaar en een gemiddelde anciënniteit van 7 jaar behoudt Golden Palace een harmonieus evenwicht tussen ervaring en dynamiek.

Als we kijken naar het algemene beeld van personeelszaken, kan Golden Palace trots zijn op 600 werknemers hebben (van wie de meerderheid een vast contract heeft), wat de toewijding aan de stabiliteit en het welzijn van het personeel benadrukt. In tien jaar tijd heeft het bedrijf zijn personeelsbestand verdubbeld, een opmerkelijke prestatie die getuigt van zijn positie als marktleider.

Het jaar 2023 was een mijlpaal voor Golden Palace, gekenmerkt door succesvolle werving, opmerkelijke successen en voortdurende toewijding aan uitmuntendheid. Nu het jaar ten einde loopt, wensen wij u prettige feestdagen en een succesvol 2024. Golden Palace is nu al klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en de verwachtingen op alle vlakken te blijven overtreffen!