goldenpalace.be
Terug

2024 bij Golden Palace: welzijn en delen

Bij Golden Palace staan onze medewerkers centraal, en dit nieuwe jaar is daarop geen uitzondering! Om 2024 in stijl in te zetten, hebben we een reeks initiatieven op poten gezet om het welzijn en de ontplooiing van onze Golden People te bevorderen.

Van het aanbieden van vers fruit voor een ochtendboost tot het creëren van een intern magazine boordevol tips om Blue Monday te verlichten, we hebben er alles aan gedaan om onze teams een omgeving te bieden die bevorderlijk is voor hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

En om de band tussen onze medewerkers te versterken, hebben we onlangs twee innovatieve projecten gelanceerd. Het eerste, met een sportief thema, nodigt onze Golden People uit om hun passie voor sport te delen, meer bepaald door sessies te organiseren die hen toelaat collega's te laten kennismaken met hun favoriete sport. Het tweede project, gericht op literatuur, omvat de installatie van een boekenkast in onze gemeenschappelijke ruimten.

De verschillende initiatieven moedigen onze medewerkers aan om nieuwe dingen te ontdekken. Ze voeden bovendien de geest van nieuwsgierigheid en delen binnen onze community. Bij Golden Palace gaan we het nieuwe jaar in met een duidelijke toewijding aan welzijn, samenwerking en zelfontplooiing. Samen zijn we vastbesloten om van 2024 in alle opzichten een uitzonderlijk jaar te maken.